Sponsorer

Facebook

Medlemslogin

Välkommen till Ymer Frisbee!

  • OBS! Varje onsdag är det lagseriespel, så då är hålen 1-18 avstängda för övrigt spel (men 19-27 är öppna)

  • Anmälan öppen på Spinn till Swedish Open! Kom till tävlingen här

 

Sponsra Swedish Open?

Är du eller ditt företag sugna på att vara en del i vårt stora arrangemang kring Swedish Open så finns det lite olika nivåer av sponsring som är möjlig. Se i vår pdf här --> Sponsring.

Om något tilltalar så hör av er till tävlingsledning på swopen(at)ymerfrisbee.se!

Swedish Open 2019 31 maj - 2 juni

Ymer Frisbee kommer att arrangera Swedish Open på långhelgen 31/5-2/6. Det kommer att vara A-tier, med spel i tre dagar med en runda per dag. En rejäl vinstpott kan garanteras med mer än 100 000 kr i total vinstsumma, troligen största i Sverige i år. För mer information titta på Swedish Open-sidan!

Ymer Frisbee will host an A-tier 3-day event 31 may to 2 june. One round per day will be played.  There will be approximately 10 000€ total payout and the total starting field will consist of 72 players. More information is published on the page "Swedish Open".

Förmåner som medlem i Ymer frisbee

Förmånerna som medlem i ymer frisbee har nu uppdaterats med vår lokala samarbetspartner för discgolfutrustning, Fyndisc. De erbjuder 10% rabatt på sortimentet! Instruktioner för hur man får tillgång till detta kan du läsa om på "bli medlem"-sidan.

Bli medlem!

Tjej och discgolfare?

Sök upp gruppen WMN Discgolf på Facebook! Detta är Ymer Frisbees tjejsatsning och gruppen innehåller just nu 60 medlemmar! Tveka inte att gå med för att få information om när träningar, spontanrundor och annat planeras. Här är länken till sidan --> WMN Discgolf

Årsspelkort och medlemskap 2019

Dagskort: Swisha 40 kr till 123 422 8086
Årsspelkort: 300 kr swishas till samma nummer
Medlemskap: 400 kr betalas enligt anvisningarna här
(Medlemskapet 
inkluderar årsspelkort men du får också vara med i våra klubbtävlingar, rabatt på Fyndisc osv.)


OBS! Du som har betalat medemskap eller årsspelkort ska hämta en "bricka" som du har med dig när du spelar på banan. Brickorna kan hämtas på onsdagar när det är lagseriespel, samt dagtid på ymers kansli. Ha med dig en skärmdump som visar din betalning när du hämtar ut brickan. Om inget av detta fungerar, kontakta Elin så kan det gå att lösa även på andra tider.

 

Bli medlem!

 

 


Som synes är det mycket kul som händer i Ymer frisbee. Biljetten till alla roliga tävlingar och arrangemang är att du blir medlem. Har du ännu inte tagit detta steg så vill vi hälsa dig hjärtligt välkommen in i vårt härliga gäng. Med ditt medlemsskap stöttar du dessutom skötseln/utvecklingen av Ymergårdens discgolfbana. Tveka inte, utan klicka på "bli medlem-bannern" här ovanför och följ instruktionerna!

Som medlem i Ymer Frisbee har du 10% rabatt hos vår lokala samarbetspartner Fyndisc och 15 kronors rabatt på varje köpt disc hos vår samarbetspartner Discsport.

IK Ymers integritetspolicy

Finns nu att läsa här! 

    fyndisc logo black          

 

discsport logo 

 

Ymer Frisbees googlekalender:

html   ical   xml (spara som för xml)

eller klicka här!