Sponsorer

Facebook

Medlemslogin

Prova på

Hyra Frisbee?

Du kan hyra en lättspelad frisbee för 25kr på Turistbyrån (Öppet Måndag-Fredag 10:00-18.00, Lördag 10:00-14:00) eller på Ymergården (Öppet vardagar 08:00-16:30). Välj bana själv: Ramnaparken, Fjärdingsparken, Ymergården - eller prova flera banor! Scorekort/bankarta kan skrivas ut här. Vid spel på Ymergården tillkommer banavgift på 40 kr per person vilken betalas med swish till 123 422 80 86. Mer information om det finns vid utkast 1 eller här!.

Bortkastad frisbee debiteras med 100kr.

Boka aktivitet

Har du ett företag, eller är med i någon förening, herrklubb, tjejklubb eller annan grupp och vill prova på frisbeegolf? Bra idé! Vi erbjuder två alternativ:

  • Ymer frisbee-representanter introducerar sporten och banan. Kort teknik/materielgenomgång. Därefter skickas grupperna ut på banan med scorekort. För varje 10 deltagare ingår en disc som pris som gruppen får dela ut efter att spelet genomförts. Lånediscar lämnas därefter i vår brevlåda.
    • Supersnygga scorekort, lånediscar (frisbees) och greenfee  ingår.
      Pris: 150 kronor per deltagare.
  • Samma som ovan, men vi står även för mat och dricka efteråt. Ymergrillade hamburgare serveras. En fast tid bestäms när maten ska serveras för att förenkla för alla deltagare.
    • Pris: 250 kronor per deltagare.

OBS! Något som borgar för bra instruktioner är att vi har åtta av frisbeesportförbundet utbildade och certifierade instruktörer!

Speltid: Cirka tre timmar (beroende på antalet deltagare och era egna önskemål)

Frågor och bokningsförfrågan

Kontakta Daniel Boman!

 

Bli medlem!