Sponsorer

Facebook

Medlemslogin

SM 2017

Informationskanaler

Denna sida kommer att vara ett nav i att hitta uppdaterad information. Vi rekommenderar er starkt att gilla vår sida Ymer Frisbee på facebook om ni inte redan gör det, för att få löpande information även den vägen!

Resultatsida på ---> PDGA!

Discgolfs informationssida på SM-veckan finns ---> här!

SM-veckans hemsida hittar ni ---> här!

Banorna

Ymergårdens DGC

Ordinarie bansträckning hål 1-18 på Ymergårdens Discgolfcenter, i år utrustade med helt nya mycket snygga Innova Discatcher-korgar. Hålskyltsbilder för YDGC kan ses ---> här!

Kinds GK

Utkastmattor kommer troligtvis inte finnas förrän på torsdagen, för att inte gräset ska dö på golfbanan. Flaggor och teeskylt markerar utkastplats.

En tillfällig 18-hålsbana på Kinds golfklubb i Svenljunga har skapats för detta SM. Under vår förtävling Svenljunga Open var AK Discgolf där och filmande, så det går att få en ganska bra bild över banan om ni tittar på den. Några hål är lite modifierade sedan dess. Filmen från Svenljunga Open kan ni se ---> här!

Hålöversiktsbilder för Kinds GK kan ses ---> här!

Träningsspel

Ymergårdens DGC

Öppen för träning hela tiden fram till tävlingens start. Ordinarie greenfee gäller förutom torsdag och under tävlingen då det är kostnadsfritt.

Kinds GK

Öppen för träningsspel från tisdag 27/6 genom att ringa och boka teetime på 0325-618040 och det kostar 100 kr per dag. Vill man spela flera varv får man boka flera teetimes. Golfspelare kommer att spela parallellt så visa hänsyn. Golfspelarna är samarbetsvilliga.

Regler och tidsschema

svenskdiscgolf.se kommer man att kunna se tidsschema, regler och liknande. För löpande information hänvisar vi till ymerfrisbee.se eller Ymer Frisbee på Facebook.

Tidsschemat kan ni se ---> här! Uppdaterat!

Lunch och servering

På Kinds golfklubb finns en golfrestaurang som kommer att servera lunch som vanligt. På Ymergårdens DGC finns lunch till de som förbeställt. Utöver det är planen att det kommer finnas fika och liknande att köpa på Ymergården.

Anmälning och återbud

Anmälan är stängd och ingen återbetalning av anmälningsavgifter kommer att ske i enlighet med regelverket vid eventuella strykningar. 

TD

Tournament Director för tävlingen är Henrik Rydén. Till sin hjälp kommer han att ha Daniel Svensson i Svenljunga, och på Ymergårdens DGC under fredag och lördag kommer Simon Clarenäs och Henrik Thulin vara TD.

  • Frågor? Dessa kan skickas till sm[at]ymerfrisbee.se eller via detta formulär.

 

smveckan17