Välkommen till Ymer Frisbee!

Aktuell banstatus

Hål 1-9 Öppna
Hål 10-18 - Öppna
Hål 19-27 Öppna

Nya hålen:

Hål 7 - Spelbart med tillfällig korg
Hål 8 - Spelbart med tillfällig korg, markarbete utfört på första halvan, blött och lerigt
Hål 9 - Spelbart med tillfällig korg,  många stubbar.
Hål 10 - Spelbart med tillfällig korg
Hål 11 - Spelbart med tillfällig korg
Hål 12 - Ej spelbar. Tillfällig korg, markarbete pågår just nu.
Hål 13 - Spelbart med tillfällig korg, ska fällas ett par träd ytterligare, surområde vid sväng mot korg

Bli medlem!

Nya hålen på banan - ny information

Nedan finns bild på hur de nya hålen på Ymergårdens Discgolfcenter kommer att vara belägna. Arbete pågår för fullt med att göra dem, i steg ett spelbara för att kunna "trampas in", och därefter förfina marken. Därefter kommer teeskyltar och liknande att tas fram för hålen. Nya hål 7,8,9,11,13 är spelbara. På hål 8 och 12 återstår en hel del markarbete.

Bild 1

Klubbkläder

Nu har vår webbshop hos Fyndisc öppnat! Bara att klicka hem de plagg du är mest sugen på! Känner du dig osäker på storlekar och så får vi vänta till Fyndisc öppnar sin fysiska butik? Detta känns kul! Nu ser vi till att ”synas” på banorna i år!

Här är webbshopen: https://fyndisc.se/ymer/

(Ymers önskan är förresten att namntryck finns på plagg du tävlar i, främst pikétröjan. Namntrycket bör vara i formen initial.efternamn typ T. Svahn )

Facebook säkrast för relevant information

Följ vår Facebooksida för mest aktuella informationen om vad som händer på och omkring Ymer frisbee. Klicka på "Vår Facebooksida" för att se den, eller leta fram och gilla den på Facebook. Passa då samtidigt på att gilla "Ymergårdens Discgolfcenter". Vi har ett instagramkonto också, som du gärna får följa: @ymer_frisbee

Förmåner som medlem i Ymer frisbee

Förmånerna som medlem i ymer frisbee har nu uppdaterats med vår lokala samarbetspartner för discgolfutrustning, Fyndisc. De erbjuder 10% rabatt på sortimentet! Instruktioner för hur man får tillgång till detta kan du läsa om på "bli medlem"-sidan.

Årsspelkort och medlemskap 2021

Dagskort: Swisha 40 kr till 123 422 8086
Årsspelkort: 300 kr swishas till samma nummer
Medlemskap: 400 kr betalas enligt anvisningarna här
(Medlemskapet 
inkluderar årsspelkort men du får också vara med i våra klubbtävlingar, rabatt på Fyndisc osv.)


OBS! Du som har betalat medemskap eller årsspelkort ska hämta en "bricka" som du har med dig när du spelar på banan. Brickorna kan hämtas på måndagar/onsdagar när det är lagseriespel, samt dagtid på ymers kansli. Ha med dig en skärmdump som visar din betalning när du hämtar ut brickan. 

 

Bli medlem!

 

 

Tjej och discgolfare?

Sök upp gruppen WMN Discgolf på Facebook! Detta är Ymer Frisbees tjejsatsning och gruppen innehåller just nu 60 medlemmar! Tveka inte att gå med för att få information om när träningar, spontanrundor och annat planeras. Här är länken till sidan --> WMN Discgolf


Som synes är det mycket kul som händer i Ymer frisbee. Biljetten till alla roliga tävlingar och arrangemang är att du blir medlem. Har du ännu inte tagit detta steg så vill vi hälsa dig hjärtligt välkommen in i vårt härliga gäng. Med ditt medlemsskap stöttar du dessutom skötseln/utvecklingen av Ymergårdens discgolfbana. Tveka inte, utan klicka på "bli medlem-bannern" här ovanför och följ instruktionerna!

Som medlem i Ymer Frisbee har du 10% rabatt hos vår lokala samarbetspartner Fyndisc och 15 kronors rabatt på varje köpt disc hos vår samarbetspartner Discsport.

IK Ymers integritetspolicy

Finns nu att läsa här! 

    fyndisc logo black          

 

discsport logo 

 

Ymer Frisbees googlekalender:

html   ical   xml (spara som för xml)

eller klicka här!