Bli medlem

Vi vill gärna få fler medlemmar till klubben. Du måste inte vara proffs - det räcker med att du tycker att det är kul med frisbeesport.

 

Visst är det kul att gå en runda discgolf, men vi lovar att du kommer att tycka att det är ännu roligare när du blir medlem i Ymer Frisbee! Vi försöker ordna många roliga tävlingar och arrangemang för våra medlemmar, så medlemsskapet ger ett mervärde i form av många fina upplevelser tillsammans med likasinnade.

Ytterligare fördelar med ditt medlemskap:

Gemenskap


  • Du är solidarisk mot den grupp eldsjälar som lagt ner flera tusen ideella arbetstimmar för att få till stånd och sköta Ymergårdens discgolfcenter!

  • Det är roligare att spela tillsammans!

Rabatterade produkter


  • Du får 15% rabatt på hela hemsidan hos vår discpartner Disctality.se. (Maila en bild/bevis på betalt medlemskap till disctality@gmail.com för att få en rabattkod).


  • 15 kr rabatt per disc köpt från discsport.se! (maila petterssonpatrik[at]hotmail.com)

Möjliggör satsningar


Du bidrar till att vi kan ha bra bana och verksamhet för frisbeesport i Borås!(Kanske den viktigaste anledningen att bli medlem!)

Klubbmästerskap


Kostnadsfritt deltagande i klubbens olika klubbmästerskap!

Bli medlem i Ymer Frisbee


Helt ny medlem (från 11 januari):


Om du tidigare aldrig varit medlem kan du klicka på denna LÄNK för att bli medlem.


Tidigare medlem (under 2023)


Du får ett e-mail med faktura för årets medlemskap. Har du inte fått något, eller inte uppdaterat din e-postadress, skicka ett mail till info(at)ymerfrisbee.se så hjälper vi dig.